2020. 12. 07. - 08:30

Ben Affleck és Ana de Armas összeköltözött

Ben Affleck és Ana de Armas összeköltözött

Immár együtt is él a sármos színész és a Tőrbe ejtve sztárja, Ana de Armas. A hírek szerint Ben Affleck házában költöztek össze Los Angelesben.

Összeköltözött kedvesével Ben Affleck. A népszerű, 48 esztendős színész és a csinos színésznő 2020 márciusa óta adott okot a feltételezésre, miszerint egy párt alkot – s áprilisban az Instagramon hivatalossá is tették kapcsolatukat.ben_affleck_ana_de_armas_1
 
A páros a hírek szerint már augusztusban nézelődött közös ház után. Végül a jelenlegi helyzet alapján Los Angelesben, Ben otthonában költöztek össze, a Tőrbe ejtve 32 éves sztárja pedig saját otthona eladását tervezi a kaliforniai Venice-ben – írta meg a People magazin.
 
Mint azt egy forrás elmondta: kapcsolatuk továbbra is erős, nagyon boldogok együtt.
 
Hozzátette, nem egyszerű fenntartani az egyensúlyt magánéletükben, hiszen Afflecknek mindig fontosak lesznek gyermekei, akik előző házasságából születtek, Jennifer Garnertől.
 
Ana azonban támogató, s Ben is mindent megtenne a kedveséért.
 
Ben Affleck és Jennifer Garner egyébként most is közösen gondoskodnak két lányukról és egy fiukról. Ana de Armas-t pedig Jennifer is kedveli.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.