2021. 01. 19. - 08:35

Ben Affleck és Ana de Armas szakított

Ben Affleck és Ana de Armas szakított

Úgy hírlik, mégsem állta ki kapcsolatuk az idő próbáját – Ben Affleck és Ana de Armas már nem alkot egy párt, 10 hónap együttjárás után szakítottak.

Nagyon boldognak tűntek, ám a jelek szerint mégsem működhetett tökéletesen a kapcsolatuk: úgy hírlik, Ben Affleck és Ana de Armas 10 hónap után szakított.ben_ana_001
 
Kevesebb mint egy évig jártak együtt, s azért döntöttek a külön utak mellett, mert „különböző ponton vannak” saját életükben – árulta el egy forrás a People magazinnak, aki azt is elmondta, Ana mondta ki a szakítást.
 
A színésznő ugyanis nem szívesen kötelezte el magát Los Angeles mellett, míg Ben Affleck igen, különösen, hogy ott él három gyermeke – akik Jennifer Garnerrel kötött, előző házasságából születtek.
 
Egy másik forrás megerősítette: bár Ben és Ana most is szereti egymást, helyzetük meglehetősen bonyolulttá vált. Természetes, hogy Affleck a gyermekei közelében szeretne maradni, Ana és ő is máshol tartanak az életükben és alapvetően elégedettek azzal.
 
A volt páros 2020 elején, a Deep Water forgatását követően jött össze – márciusban pedig Kubában együtt vakációztak, ekkortól indultak meg a találgatások a szerelmükről.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.