2020. 02. 19. - 08:55

Ben Affleck megbánta válását

Ben Affleck megbánta válását

A sármos színész bevallotta, a leginkább azt sajnálja életében, hogy elvált korábbi feleségétől, Jennifer Garnertől. Egy évtizedet töltöttek együtt és három gyermekük született.

Megbánta válását Ben Affleck. A népszerű színész a közelmúltban árulta el, hogy élete egyik leginkább sajnált cselekedete elválása Jennifer Garnertől.benaffleck_1
 
Az egykori páros 2015 júniusában szakított, egy évtizedes házasságot követően.
 
Válásukat hivatalosan 2018 októberében mondták ki. A 47 esztendős Ben most elismerte, hogy ezt követően „sötét időszak” következett az életében.
 
A színésznek három gyermeke született Jennifertől, a legidősebb, Violet 14 éves, Serphina 11, míg a kisfiú, Samuel 7 esztendős.
 
Ben Affleck alkoholproblémák közepette szakított a feleségével, s most beismerte: míg korábban ellenőrzés alatt tudta tartani az ivást, házasságuk megrogyásakor ez kevésbé volt sikeres. Ez 2015 és 2016 során történt.
 
Az ivása pedig még több problémát okozott a házasságában.
 
„A szégyen rendkívül mérgező. Nincs pozitív mellékterméke. Toxikus, szörnyű érzés, alacsony önértékeléssel párosulva” – mondta a színész.
 
Ben Affleck 2018-ban függősége miatt rehabilitáción is részt vett.
 
Házassága óta egy komolyabb szerelme volt - szintén véget ért azonban a kapcsolata Lindsay Shookus producerrel, akivel hosszabb ideig együtt járt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.