2019. 02. 02. - 14:31

Ben Affleck nem lesz Batman

Ben Affleck nem lesz Batman

A napokban jelentette be a hírt a népszerű színész a rajongók legnagyobb bánatára.

Még az év elején jelentette be a Dc a következő szuperhősfilmek listáját és ezek között szerepelt a Batman is. A film főhősét eddig Ben Affleck játszotta, de mint kiderült ő már nem alakítja a jövőben ezt a karaktert. A híresség pedig még a Twitteren is megerősítette a hírt. Mint mondta, izgatottan várja a következő filmet és nagyon sok sikert kívánt Matt Reevesnek az alkotás rendezőjének. Matt egyébként 2017-ben csatlakozott a szuperhős projektjéhez és átvette a feladatokat Bentől.
 
Ben Affleck
Ben Affleck nem lesz Batman
 
A történet egyébként a fiatal Brucw Wayne-ről szól majd, így feltehetőleg pont ezért döntött úgy a színész, hogy nem vállalja a szerepet.

Egyébként a denevér embert már számos színész játszotta el, így például Val Kilmer, de Christian Bale is. A rajongók pedig egytől egyig imádták mindegyik karaktert. Azt, hogy ezúttal ki látható majd a legújabb alkotásban egyelőre nem lehet tudni. Valószínű, hogy még keresik Ben utódját.
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.