2019. 04. 12. - 08:50

Ben Affleck szakított a barátnőjével

Ben Affleck szakított a barátnőjével

Másodjára is véget vetett kapcsolatának a sármos színész és kedvese, Lindsay Shookus – a sztár és párja alig egy hónappal azután szakított, hogy újra összejött.

Egyszer már pontot tett kapcsolata végére Ben Affleck és producer barátnője, Lindsay Shookus: 2018 augusztusában szakítottak, ám 2019 márciusában ismét összejöttek. Nem tartott azonban sokáig a dolog: a hírek szerint a páros megint szétvált.Lindsay Shookus és Ben Affleck
 
A 46 esztendős Affleck több mint egy esztendeje járt Lindsay-vel, ő volt az első nő, akivel Jennifer Garnertől való válása óta komolyabban együtt volt.
 
Egy bennfentes a People magazinnak azt mondta, Ben és Lindsay sokat küzdött azzal, hogy utóbbinak gyermeke, exférje és munkája is New Yorkban volt, míg Bent a család és a feladatai is Los Angeleshez kötötték. S miközben szeretik és tisztelik egymást, belátták, hogy kapcsolatuk így nem fog működni.
 
Ben Affleck és volt neje, Jennifer együtt neveli három közös gyermekét, Violetet (13) Seraphinát (10) és Samuel-t (7). Lindsay Shookusnak egy lánya van, akinek felügyeletén ő is osztozik az exférjével.
 
A színész állítólag szeretett Lindsay-vel lenni, s most is beszélnek egymással.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.