2015. 02. 20. - 14:02

Berki és Pamela ismét kiverte a biztosítékot

Berki és Pamela ismét kiverte a biztosítékot

Berki Krisztián szinte havonta kerül címlapra valamilyen polgárpukkasztó cselekedetével, vagy a vagyonát és a munkáját érintő hírekkel.

Nem csoda hát, ha egyre nagyobb felháborodás veszi körül, az amúgy is „hatalmas arcáról” híres celebet. Amikor az Édes életet forgatni kezdték és Berki Krisztiánék „mindennapjai” terítékre kerültek egyre inkább kiderült a nyilvánosság számára, hogy az egykori Fradi vezér nem kétkezi munkával keresi meg a mindennapi betevőre való. Kérkedése és hatalmas összegű költekezései gyakorta témái a bulvár lapoknak, most pedig ismét magára haragított sok embert. Már jó ideje reklámozzák, hogy a 2014. február 23-án induló Éden hotel műsorvezetője nem más lesz, mint Berki Krisztián. Ezzel nem lenne még önmagában semmi probléma, de a műsor beharangozó sajtótájékoztatóján a celeb „elszólta” magát, amikor kijelentette, hogy többet fog keresni, mint a műsor nyertese.

Hódi Pamela
Hódi Pamela fogja vezetni az Éden Éjjel műsorát

A napilapok értesülése szerint Berki 30 millió forintot kaszál a 3 hónapos műsor alatt, ami sokakat felháborított. És ez után jött az újabb sokk, amikor kiderült, hogy az Éden Éjjel műsorát nem más, mint Pamela, Berki Krisztián kedvese vezeti majd Cinthya Dictator oldalán.  Arról nem szól a fáma, hogy a csinos édesanya mekkora jövedelemre számíthat, de párja csöppet sem titkolja, hogy Ő segítette kedvesét új munkájához. Berki Krisztián az egyik napilapnak adott nyilatkozatában azt mondta, hogy elege van abból, hogy mindig az Ő pénztárcáját kell kinyitni, ezért betolta párját a műsorba, hogy saját keresete legyen. A büszke édesapa azonban azt is kijelentette, hogy amíg párja dolgozik, addig ő nem fogja kivenni a részét Natasa Zselyke neveléséből, hiszen arra ott van a baby sitter. Bár nagyon büszke kislányára úgy gondolja a gyerek nevelése egyáltalán nem az ő dolga, épp elég, ha tőle megkapja az anyagi hátteret.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.