2021. 01. 27. - 08:30

Billie Eilish 12 évesen fogyasztópirulákat szedett

Billie Eilish 12 évesen fogyasztópirulákat szedett

A sikeres énekesnő annyira nem érezte jól magát a bőrében, hogy fogyást előidéző tablettákat kezdett szedni. Billie Eilish ekkor mindössze 12 esztendős volt.

Korábban is beszélt már arról a fiatal énekesnő, hogy nem találta a helyét kortársai között és egy időben igyekezett állandóan követni a divatot. Billie Eilish
 
Billie Eilish most arról is beszámolt: annyira kényelmetlenül érezte magát a testével kapcsolatban, hogy 12 évesen elzdett fogyasztó tablettákat szedni.
 
A Bad Guy népszerű előadója bő szabású, túlméretezett ruháiról is ismert – most a Vanity Fair magazinnak elmondta: megjelenésével kapcsolatos problémái már egészen fiatalon kezdődtek.
 
Billie elárulta: ma már őrültségnek tartja, amit csinált, különösen, hogy a piruláktól nem fogyott, viszont éjszaka bepisilt.
 
Az énekesnőt olyannyira bő viseleteiben szokták meg az emberek, hogy amikor a közelmúltban mellényes felsőben jelent meg, címlapra került.
 
„Nagyon örülök neki, hogy most már jól vagyok – a tablettaszedés 3 éve történt. Akkoriban voltam a legrosszabb viszonyban a testemmel” – vallotta be Billie Eilish.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.