2021. 02. 26. - 11:09

Billie Eilish elárulta, kivel járt titokban

Billie Eilish elárulta, kivel járt titokban

Sok rajongója kifogásolta korábban, hogy a népszerű énekesnő sosem oszt meg információkat a magánéletéről. Billie Eilish most felfedte titkos, ám már letűnt románcát.

Elárulta a sikeres énekesnő, kivel volt kapcsolata titokban korábban. Billie Eilish rajongói már többször fájlalták, hogy a fiatal sztár alig mesél valamit a magánéletéről. billie_101
 
Most kivételt tett: Billie elárulta, hogy a rapper Brandon Adams rabolta el a szívét. Az énekesnő románca alaposan rejtve maradt a 7:AMP művésznevet viselő rapperrel, akivel állítása szerint azért szakítottak, mert kiderült, más dolgokra vágynak.
 
„A világ kissé elmosódott” című, új dokumentumfilmjében Billie Eilish elmondta azt is: úgy érezte, barátja nem szereti önmagát eléggé ahhoz, hogy őt is igazán szerethesse.
 
„Nem voltam boldog és nem ugyanazokat a dolgokat szerettem volna, amelyeket ő, így nem éreztem, hogy fair lenne folytatni a kapcsolatot.”
 
Billie egykori kedvesét egyébként látták 2019-ben a Coachella fesztiválon, amikor csatlakozott az énekesnőhöz egy trailer elkészítésénél.
 
Később kórházba került, mert megsértette a karját. Billie Eilish erről is szót ejtett - elárulva, hogy volt párja sajnos meglehetősen hajlamos volt az önpusztító cselekedetekre.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.