2020. 06. 09. - 08:35

Billie Eilish sosem szeretett úgy kinézni, mint mások

Billie Eilish sosem szeretett úgy kinézni, mint mások

Soha nem érezte komfortosan magát attól, hogy úgy festett, mint akárki más – vallotta be a népszerű énekesnő. Billie Eilish jellegzetes hangja mellett androgün, túlméretezett ruházatáról is ismert.

Nap mint nap játsszák slágerét, a Bad Guy-t, s rövid idő alatt sikeressé vált Billie Eilish énekesnő. A mindössze 18 esztendős sztárnak jellegzetes énekhangja mellett ruházata is különleges. billie_eilish_1
 
Billie most elárulta, hogy sohasem érezte komfortosan magát, ha úgy kellett öltözködnie, mint bárki másnak.
 
A fiatal híresség zöld színűre festi a haját és rajong a túlméretezett és androgün, azaz „kétnemű” ruhákért.
 
Billie bevallotta: nem volt ez mindig így, sőt pár évvel korábban még kétségbeesetten igyekezett beilleszkedni a tömegbe az iskolában, s a népszerű, divatos ruhákat választotta.
 
Az éppen csak nagykorúvá lett énekesnő a British GQ magazinban beszélt arról, hogy akkoriban csak a trendinek tartott üzletekbe járt és olyasmit viselt, ami divatos.
 
„Nem telt túl komfortosan az az év. Már csak azért sem, mert én nem számítottam jómódúnak és a barátaim jó része gazdag volt. Ezzel igen nehéz volt megküzdenem. De valahogy gyorsan átment rajtam… nem tudom, miért. Azóta sosem éreztem komfortosnak, hogy úgy nézzek ki, mint bárki más.”
 
Billie Eilish ugyanakkor azt is beismerte: olyan személyiséget kreált magának, hogy szerinte most nem igazán látják őt nőnek az emberek.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.