2020. 09. 03. - 08:00

Billie Eilish tartja a száját

Billie Eilish tartja a száját

A fiatalon nagy sikert elért sztár úgy véli, nem kell beszélnie a magánéletéről, mert ha egy kapcsolata véget ér, nem szeretne ezzel a nyilvánosság előtt küzdeni.

Nem valószínű, hogy magánéletére vonatkozó részletekkel fog szolgálni Biliie Eilish. A népszerű énekesnő mindössze 18 évesen komoly sikereket tudhat maga mögött, melyekről szívesen társalog, de mint kijelentette: privát szférájáról nem fog nyilatkozni.billie_eilish_01
 
Szerelmi élete titokban marad - mivel meglehetősen fiatal, s ha egy kapcsolata véget ér, nem szeretne a nyilvánosság előtt küzdeni érzéseivel.
 
Billie Eilish már most is távol tartja magánéletét a rivaldafénytől. Apróságokat elhintett a múltban, de mint mondta, ám mostanra már azt is megbánta.
 
„Határozottan titokban szeretném tartani a magánéletemet. Voltak kapcsolataim, s ezeket nem hoztam nyilvánosságra. Ha eddig hagytam is látni valamit, sajnálom” – fogalmazott Billie a Capital
Breakfast with Roman Kemp című műsorban.
 
Az énekesnő korábban elárulta, hogy 13, 14 és 15 évesen gyakran sírt, majd 17-18 esztendős korában alig.
Örül neki, hogy felülkerekedett ezen és ma már tudja kontrollálni magát.
 
A közelmúltban egyébként az is kiderült, hogy Billie Eilish tiniként imádta Justin Biebert – erről az édesanyja számolt be, ám a sztár nevetve ezzel kapcsolatban is megjegyezte: kínos, hogy mindezt elmesélték.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.