2021. 01. 13. - 08:30

Billie Eilish több bepillantást enged az életébe

Billie Eilish több bepillantást enged az életébe

Nagy meglepetéssel szolgál rajongóinak a népszerű énekesnő: Billie Eilish fotókönyvben tárja fel magánéletének ritka pillanatait.

Fotókönyvvel rukkol elő Billie Eilish – az énekesnő ezzel meghitt bepillantást enged életébe azoknak, akik megveszik a kötetet. A képeken színpadi és magánéleti jeleneteket is láthatnak majd a rajongók – tudatta az ABC News.Billie Eilish
 
A Bad Guy népszerű előadója maga állította össze a könyvet, amely több száz, eddig sosem látott pillanatfelvételt tartalmaz Billie gyermekkorától kezdve a turnékon készült képekig.
 
Sok-sok órát töltött azzal, hogy nézegette a családi albumot és az archív felvételeket – így összeállt az az anyag, amelyet másoknak is szívesen megmutatna – árulta el a 19 éves énekesnő.
 
„Remélem, ti éppúgy szeretni fogjátok, mint én” – tette hozzá Billie Eilish.
 
A projekt egyébként egy hangoskönyvvel együtt jelenik meg, melyben a fiatal sztár sikerére reagálva beszél történeteiről és magánéletéről – amit egyébként nem szokott. Ezért is számít igazi különlegességnek.
 
Mindkét projekt 2021. május 11-én jelenik majd meg a hírek szerint.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.