2017. 12. 05. - 16:22

Blake Lively megsérült

Blake Lively megsérült
Legújabb filmje forgatásán szenvedett balesetet a szépséges színésznő, amely miatt le kellett állítani a munkálatokat is. 

 

Blake Lively karrierje megállíthatatlan a Gossip Girl című sorozat óta. A színésznő a forgatások végezetével sem állt le újabb és újabb filmen kezdett el dolgozni. Ez pedig azóta is így van annak ellenére, hogy világra hozott két gyermeket. Blake-nek azonban most pihennie kell, ugyanis a napokban megsérült.
 
Blake Lively
Blake Lively megsérült
 
 Információk szerint egy akciójelenet forgatása során a keze szenvedett balesetet, ezért a munkálatokat is leállították. Egyelőre nem tudni, hogy mikor indul ismét el a forgatás, de jelenleg az egész stáb pihen. Amint jobban lesz a híresség persze azonnal kamerák elé fog állni. 
 
Blake-t 2019-ben láthatják majd a rajongók a filmvásznon, ugyanis akkor mutatják be a The Rhythm Section című filmet. Legutóbbi filmje a Zátony egyébként nem hozta meg a várva várt sikert, de a jelenlegi alkotásban bíznak a készítők. 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.