2013. 11. 21. - 13:03

Bochkor Gábor is könyvet írt

Bochkor Gábor is könyvet írt
Egymás után jelennek meg a magyar hírességek könyvei, most Bochkor Gábor is papírra vetette gondolatait, amit hamarosan rajongói is olvashatnak.
Bochkor Gábor Hajdú Péter vendége volt a Frizbi műsorában, melynek apropóját a műsorvezető új könyve adta. A könyv nem önéletrajzi ihletésű, sokkal inkább a szórakoztató és humoros kategóriába tartozik. A rádiós időszaka alatt Gábor nap mint nap találkozott érdekes, vicces vagy meglepő sztorikkal és mióta nem dolgozik csak gyűlnek benne a jobbnál jobb ötletek. Az egykori Bumeráng stáb két másik tagjával együtt döntöttek úgy, hogy asztalhoz ülnek és létrehoznak egy könyvet, amely egyes témákat feldolgozva mutatja be Bochkor Gábor egyedi humorát, stílusát.


Bochkor Gábor a Frizbi vendége volt

A könyvben az egyes témák külön fejezeteket kaptak és nagyon olvasmányos módon, röviden dolgozzák fel Bochkor véleményét. Ezért is kapta a „Bocsi szerint a világ" címet. Ahogy a szerző fogalmaz ez egy igazán „Bocsis" könyv, ami az Ő „szűrőjén" keresztül mutatja be az adott témákat. A könyv vicces és izgalmas sztorikat boncolgat és egy pici betekintést ad Bochkor Gábor életébe is. Ír a kislányával való kapcsolatáról, magánéleti történetekről és aktuális témákat is feldolgoz. A könyvben arra is fény derül, hogy Gábor szereti a pénzt és nem is titkolja, hogy nagy lábon él. Véleménye szerint, ha valaki megengedheti magának, hogy költse a pénzt, akkor miért ne tegye azt meg. Külföldön ez már egy elfogadott dolog és nem nézik ki a másikat csak azért mert megvásárol magának esetlegesen luxuscikknek számító dolgokat is. Felelőtlenül azonban nem szórja a pénzt, például még sohasem vett új autót és lakást sem akkorát vásárolt amit megvehetett volna.

 

Bochkor Gábornak nincs állandó munkája
Bochkor Gábor szeretne mielőbb ismét mikorofon mögé ülni

 

Jelenleg Bochkor Gábornak nincs állandó munkája, de egyenlőre ezt nagyon élvezi. Rengeteg időt tölt kislányával, de természetesen vannak tervei a jövőre nézve. Talán az új könyve egy picit pótolja a Bumeráng hiányát, de azért reméli hamarosan ismét a mikrofon mögé ülhet. A kérdésre, hogy milyen új munkakört tudna elképzelni magának természetesen „Bocsis" stílusban válaszolt: „Szívesen lennék nagykövet... de egy olyan helyen, ahol nincs sok dolgunk..."

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.