2019. 01. 21. - 08:55

Brad Pitt Charlize Theronnal randizgat?

Brad Pitt Charlize Theronnal randizgat?

Úgy hírlik, a sármos színész mégiscsak egy szakmabelivel múlatja az időt: Brad Pitt állítólag Charlize Theronnal találkozgat.

A hírek szerint közel egy hónapja randevúzik egymással Brad Pitt és Charlize Theron – az 55 esztendős színész és az Oscar-nyertes színésznő úgy találkoztak össze, hogy Charlize exvőlegénye, Sean Penn bemutatta őket egymásnak.Charlize Theron
 
Egy forrás a The Sunnak azt mondta: ironikus, hogy éppen Sean-on keresztül ismerkedtek meg, de már hosszabb ideje baráti kapcsolatban voltak – és most egy szinttel feljebb léptek.
 
Ha a hír igaz, Charlize az első nő, aki iránt Brad komolyabban érdeklődik, mióta véget ért a házassága Angelina Jolie-val.
 
Állítólag nagyon jól érzi magát a 43 éves Theronnal, akivel a közelmúltban Los Angelesben találkozott és szemtanúk szerint nagyon harmonikusnak tűnt a kapcsolatuk.
 
Mindez egyébként annak ellenére történt, hogy Brad Pitt nemrég kijelentette, nem szeretne ismét sztárral járni.
 
A színész csak 2018-ban szánta rá magát újabb randevúkra s egy bennfentes szerint ha ismét rátalálna a szerelem, szívesen házasodna újra, mivel a családja hagyománytisztelő – tenné ezt annak ellenére is, hogy első nejétől, Jennifer Anistontól, majd Angelina Jolie-tól is elvált.
 
Utóbbival 6 gyermeket neveltek együtt, három vér szerintit és három öröbefogadott csemetét. Lehet, hogy megvan az új feleség-jelölt?
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.