2018. 01. 11. - 12:25

Brad Pitt minden héten terápiára jár

Brad Pitt minden héten terápiára jár

Nem múlt el nyomtalanul a válási hercehurca nyoma – a sármos színész még mindig hetente látogatja terapeutáját, mióta különváltak nejével, Angelina Jolie-val.

Keserű váláson van túl Brad Pitt és Angelina Jolie. Az 54 éves színész máig terápiát vesz igénybe, hogy lelkileg helyrerázódjon.

Brad elhagyta az alkoholfogyasztást is, amely éveken át problémát jelentett a számára. Korábban egy barátja elárulta, hogy szobrászkodással igyekszik elterelni a figyelmét a válási hercehurcáról, amikor nem dolgozik.

Vajon együtt lesz még Angelina Jolie és Brad Pitt?

Vajon együtt lesz még Angelina Jolie és Brad Pitt?

Bradnek és Angelinának három gyermeke született, a 11 esztendős Shiloh, valamint az ikrek, a 9 éves Knox és Vivienne. Együtt nevelték azonban a korábban örökbefogadott csemetéket is, Maddoxot (16), Paxot (13) és Zaharát (12) is.

Egy forrás a US Weeklynek azt mondta: Pitt igyekszik magát jobban megismerni a terápia által, s jobbá válni, férfiként és apaként egyaránt.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Hihetetlen, kivel hozták össze Brad Pittet!

Bradet fiatal színésznővel hozták hírbe

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.