Bulvár

Brad Pitt minden héten terápiára jár

Brad Pitt minden héten terápiára jár

Nem múlt el nyomtalanul a válási hercehurca nyoma – a sármos színész még mindig hetente látogatja terapeutáját, mióta különváltak nejével, Angelina Jolie-val.

Keserű váláson van túl Brad Pitt és Angelina Jolie. Az 54 éves színész máig terápiát vesz igénybe, hogy lelkileg helyrerázódjon.

Brad elhagyta az alkoholfogyasztást is, amely éveken át problémát jelentett a számára. Korábban egy barátja elárulta, hogy szobrászkodással igyekszik elterelni a figyelmét a válási hercehurcáról, amikor nem dolgozik.

Vajon együtt lesz még Angelina Jolie és Brad Pitt?

Vajon együtt lesz még Angelina Jolie és Brad Pitt?

Bradnek és Angelinának három gyermeke született, a 11 esztendős Shiloh, valamint az ikrek, a 9 éves Knox és Vivienne. Együtt nevelték azonban a korábban örökbefogadott csemetéket is, Maddoxot (16), Paxot (13) és Zaharát (12) is.

Egy forrás a US Weeklynek azt mondta: Pitt igyekszik magát jobban megismerni a terápia által, s jobbá válni, férfiként és apaként egyaránt.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Hihetetlen, kivel hozták össze Brad Pittet!

Bradet fiatal színésznővel hozták hírbe

B.A.

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Képzeld, a legfrissebb információk szerint a Gossip Girl népszerű sztárját azzal vádolják, hogy több napon keresztül nem engedett el egy nőt, akit ráadásul mege...
Jönnek a valódi terminátorok?  - 1.rész

Jönnek a valódi terminátorok? - 1.rész

A mesterséges intelligencia fejlődésével olyan robotok állhatnak „szolgálatba” 2068-ig, amelyek a veszélyes helyzetekben tökéletesen helyettesíthetik az embert ...
Ekkor a legjobb az együttlét

Ekkor a legjobb az együttlét

Friss kutatások kiderítették, hogy melyik életkorban élvezik a legjobban az aktusokat a szerelmesek.   
A háziállat többet segíthet, mint az orvos

A háziállat többet segíthet, mint az orv...

Az köztudott, hogy a kis kedvencek pozitív hatással bírnak az emberi lélekre, de egy nemrégiben végzett kutatás szerint akár a terapeutát is helyettesítheti.   
Értik a babák a vidám zenét

Értik a babák a vidám zenét

Sokan nem is gondolnánk, de a csecsemők ugyanúgy értik az érzelmeket, mint a felnőttek. A vidám zenére, pedig rendkívül jól reagálnak.   
Robottá alakuló légdeszka segíthet a házban?

Robottá alakuló légdeszka segíthet a ház...

Sokaknak lehet már ismerős az ún. hoverboard vagy légdeszka – 2016-ban reneszánszát élte. Most a mesterséges intelligencia segítségével megszületett a hoverboar...
Mesterséges intelligencia: repülő autó mutatkozott be Genfben

Mesterséges intelligencia: repülő autó m...

Az önálló járművek jelenthetik az autógyártás következő nagy innovációját – A Genfi Motor Show-n olyan kocsi mutatkozott be, amelyek repülni is képes.
Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Nem elég Kevin Federline számára az a pénz, amelyet az énekesnő fizet neki havi szinten. Ez összesen húszezer dollár, azaz körülbelül ötmillió forint.   
Így készíts kávés testradírt!

Így készíts kávés testradírt!

Van, akit már a kávé illata kellemes hangulatba hoz. Ha ez velünk is így van, érdemes kipróbálnunk a kávéval készült testradírt, mégpedig saját kezűleg!
A robot fejlődésének lépcsői

A robot fejlődésének lépcsői

A mesterséges intelligencián belül a robotika kétségtelenül a legizgalmasabb, ám a legellentmondásosabb terület is. Abban mindenki egyetért, hogy a robotok alka...
< >