2019. 12. 16. - 08:45

Brad Pittet csak három saját gyermeke köszönti

Brad Pittet csak három saját gyermeke köszönti

A jelek szerint teljesen nem rendeződött a helyzet Angelina Jolie és Brad Pitt egykori családjában – a már különvált párnak csak vér szerinti gyermekei ünneplik Pittel a születésnapját.

Úgy tűnik, Brad Pitt csak három saját csemetéjével születésnapozik majd december 18-án. A sármos színész 2016-ban különvált Angelina Jolie-tól, több mint egy évtized után.brad_pitt_221
 
Ezalatt három közös gyermekük született, de régóta együtt nevelték a három örökbefogadott csemetét is, a 18 éves Maddoxot, a 16 esztendős Paxot és a 14 éves Zaharát.
 
Pittnek és a legidősebb adoptált fiúnak egy komoly összetűzése is volt 2016 szeptemberében, nem sokkal később Angelina beadta a válókeresetet. Úgy hírlik, Maddox és Pitt között azóta sem igazán rendeződtek a dolgok.
 
Az Entertainment Tonight értesülései szerint ugyanis a színész 56. születésnapján csak nagylánya, Shiloh (13) és a 11 esztendős ikrek, Knox és Viviennek fognak vele ünnepelni.
 
Egy hetet töltenek Bradnél Los Angelesben, majd karácsony második napján visszamennek az édesanyjukhoz.
 
Pitt egy bennfentes szerint egyértelművé tette, hogy bármikor szívesen látja a többieket is.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.