2021. 03. 09. - 08:20

Britney Spears családot alapítana fiatal párjával

Britney Spears családot alapítana fiatal párjával

Úgy tűnik, a sikeres énekesnő kedvese, Sam Ashgari egy szinttel feljebb lépne kapcsolatukban. Britney párja, egykori személyi edzője arról beszélt, fiatalon szeretne apa lenni.

Sam Ashgari nagyon is komolyan veszi kapcsolatát Britney Spears-el, s úgy tűnik, már egy szinttel feljebb is lépne vele. Britney Spears és Sam Ashgari
 
A 27 éves modell és edző a Forbes magazinnak elárulta: szeretne fiatal apa lenni, s a közeljövőben családot alapítana a csinos énekesnővel.
 
„Az életemben mindig prioritás marad, hogy megértsem, honnan jöttem és merre tartok. Karrieremben is feljebb lépnék egy szinttel, kipróbálnám a színészetet. A kapcsolatomban is így gondolkodom – nem bánnám, ha már apa lehetnék, szeretnék fiatalon azzá válni” – vallotta be Sam Ashgari, akiről egy bennfentes is azt mondta: teljesen természetesen viselkedik a kisgyermekekkel.
 
Sőt, régimódi gondolkodással rendelkező embernek tartja magát.
 
Britney Spears jelenleg 39 éves, s két fia már van korábbi férjétől, Kevin Federline-tól. Sean Preston 15-, Jayden James pedig 14 esztendős.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.