2020. 12. 17. - 08:30

Britney Spears és az apja hónapok óta nem beszél?

Britney Spears és az apja hónapok óta nem beszél?

A népszerű énekesnő édesapja az egyik legjelentősebb médiumnak árulta el, hogy lányával már augusztus óta nem beszélnek – mióta Britney Spears ki akart szakadni a gondnoksága alól.

Úgy tűnik, nyár óta nem beszél egymással Britney Spears és az édesapja. A 68 esztendős Jamie Spears a CNN-nek mondta el a közelmúltban, hogy augusztus óta nem szóltak egymáshoz a lányával és nagyon hiányolja őt.britney_spears_001
 
A 39 éves, slágergyáros énekesnő és az apja között jelenleg jogi küzdelem zajlik: Britney el szeretné érni, hogy őt tartósan kivonják apja gondnoksága alól – nem akarja, hogy ilyen módon továbbra is irányítsa az életét.
 
A sztárt 2008-ban bízták az édesapja gondjaira, amikor nyilvánosan idegösszeomlást kapott.
 
Jamie Spears úgy véli, lánya számára az a legjobb, ha a helyzet fennmarad és leszögezte: „feltétel nélkül szereti” Britney-t.
 
Utoljára akkor volt köztük kontaktus, amikor az énekesnő ügyvédje benyújtotta a papírokat a bíróságra, a gondnokság megszüntetését kérelmezve.
 
A kétgyermekes Britney Spears több mint 12 éve áll gondnokság alatt - apjának meggyőződése, hogy ez a lánya javát szolgálja.
 
„Ha a család egy tagjának különös figyelemre és védelemre van szüksége, a családnak ki kell állnia mellette. Én ezt tettem éveken át, s most is szeretném vigyázni, védeni és feltétlel nélkül szeretni Britney-t” – fogalmazott az apa a CNN-nek.  
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.