2021. 02. 12. - 08:26

Britney Spears kedvese nem titkolta szándékait

Britney Spears kedvese nem titkolta szándékait

Lehetséges, hogy korábban kevesen adtak nekik sok esélyt a köztük levő korkülönbség miatt, Britney Spears párja, Sam Ashgari azonban teljes mellszélességgel kiáll az énekesnő mellett.

Sam Ashgari mindenben támogatja Britney Spears-t. Ez kiderült abból a beszélgetésből, amely az énekesnőről készült új, Framing Britney Spears című dokumentumfilmben hallható. Britney Spears és Sam Ashgari
 
A 26 esztendős Sam egy „normális, csodálatos jövőt” képzel el a 39 éves Britney-vel, s mindig mellette áll – legyen szó a hírnevéről, a mentális egészségéről vagy éppen jogi küzdelmeiről.
 
Sam Ashgari nem tagadta: arra törekszik, hogy olyan jövőt teremtsen az énekesnő számára, „amilyet szeretne és megérdemel”.
 
Britney Spears párja a People magazinnak azt is elmondta: mindig a legjobbat akarta Britney-nek, aki az ő „jobbik fele”, s továbbra is támogatni fogja őt az álmai megvalósításában.
 
Britney és Sam az énekesnő 2016-os Slumber Party című videoklipjének forgatásán találkozott.
 
A személyi edző és a kétgyermekes popsztár kapcsolata azóta is töretlen.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.