2021. 04. 06. - 08:30

Britney Spears két hétig sírt a dokumentumfilmje miatt

Britney Spears két hétig sírt a dokumentumfilmje miatt

Mélyen megérintette a sikeres énekesnőt a róla készült dokumentumfilm – Britney Spears bevallotta, hogy két héten át sírt emiatt.

Britney Spears-t komolyan megérintette, hogy elkészült a róla szóló dokumentumfilm, melynek végeredménye megríkatta – az énekesnő saját bevallása szerint két héten át sírt. Britney Spears
 
A dokumentumfilm a már gyermekként sztárrá lett Britney mentális összeomlását, valamint azt is bemutatja, hogyan került az énekesnő apja, Jamie Spears gyámsága alá, aki máig kezeli a pénzügyeit és karrierjébe is beleszólása van lánya összeomlását követően.
 
Ideiglenes gyámjának egyébként apja egészségének megromlása óta menedzserét, Jodi Montgomery-t nevezték ki – a bíróságon már kezdeményezték, hogy ő lehessen Britney állandó gyámja.
 
Az énekesnő a közelmúltban végre megtörte a csendet a dokumentumfilmmel kapcsolatban, s beismerte Instagram-követőinek, hogy bár nem nézte végig, sokat sírt ennek kapcsán. Zavarban van amiatt, ahogyan ábrázolják őt a filmben.
 
„Az életemet mindig is figyelték, nézték… és egész életemben megítéltek. Mindig teljesítenek kellett az emberek előtt. Nagyon sok erőt igényel, hogy legyen bizalmad az univerzumban valódi sebezhetőségeddel. Megsértettek, zavarba hozott a média… És még mindig ezt érzem” – írta a kétgyermekes Britney, aki ma már jóval kiegyensúlyozottabb és boldog párkapcsolatban is él.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.