2019. 01. 06. - 13:49

Britney Spears lemondta munkáit

Britney Spears lemondta munkáit

Az énekesnő számára a család a legfontosabb, amelyet most be is bizonyított, hiszen váratlan szabadságot jelentett be.

A napokban tudatta Britney Spears a rajongókkal, hogy határozatlan időre visszavonul. Mint kiderült, édesapja beteg, ezért mindent időt szeretne mellette tölteni. Az énekesnő úgy nyilatkozott, hogy minden figyelmét és energiáját a családjáról való gondoskodás felé szeretné fordítani. Főként, hogy édesapjával nagyon különleges a kapcsolata.
 
Britney Spears lemondta munkáit

Britney egyébként az Instagram oldalán is bejelentette a hírt, ahol előre is elnézést kért az általa okozott esetleges kellemetlenségekért. Hozzátette: várja a percet, amikor visszatérhet a színpadra.

Brit édesapja egyébként két hónappal ezelőtt lett rosszul. Információk szerint a férfi vastagbele repedt meg, amelyet azonnal meg is műtöttek. Akkor majdnem meghalt a sztár édesapja, mostanra javult az állapota, de még hosszú út áll előtte. Azt, hogy jelenleg hogy van, nem tudni. A rajongók megértők voltak Brittel és jobbulást kívántak édesapjának.
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.