Bulvár

Britney Spears-t nagyon dicséri a párja

Britney Spears-t nagyon dicséri a párja

A legszerencsésebb embernek érzi magát a Földön az énekesnő kedvese. Sam Asghari Britney Spears születésnapja alkalmából írt nagyon megható üzenetet a sztárnak.

Immár egy esztendeje egy párt alkot a most 36 esztendős Britney Spears és modell szerelme, Sam Asghari. 2016 végén az énekesnő Slumber Party című dalának klipforgatásán találkoztak, s azóta is töretlen a kapcsolatuk.

Britney Spears és Sam Asghari - dúl a szerelem

Britney Spears és Sam Asghari - dúl a szerelem

A 23 éves Sam szívhez szóló üzenetet írt Britneynek azon túl, hogy nyilván személyesen is felköszöntötte őt.

Instagram oldalának bejegyzésében az olvasható: „Boldog Születésnapot az én egyetlenemnek! Köszönöm, hogy olyan vagy, amilyen, köszönöm, hogy megmutattad, mit jelent az, hogy igazi nő és erős édesanya. S mindenekelőtt köszönöm, hogy az enyém vagy! Úgy gondolom, én vagyok a világ legszerencsésebb embere!”

Britneynek egyébként, akinek két kisfia született korábbi férjétől, a 12 éves Sean Preston és a 11 esztendős Jayden, már sztárok is kívántak boldog születésnapot, köztük Madonna.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Britney Spears férjhez ment?

Britney vagyonát még mindig ellenőrzi az apja

B.A.

 

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Ed Westwick fogva tartott egy nőt?

Képzeld, a legfrissebb információk szerint a Gossip Girl népszerű sztárját azzal vádolják, hogy több napon keresztül nem engedett el egy nőt, akit ráadásul mege...
Jönnek a valódi terminátorok?  - 1.rész

Jönnek a valódi terminátorok? - 1.rész

A mesterséges intelligencia fejlődésével olyan robotok állhatnak „szolgálatba” 2068-ig, amelyek a veszélyes helyzetekben tökéletesen helyettesíthetik az embert ...
Ekkor a legjobb az együttlét

Ekkor a legjobb az együttlét

Friss kutatások kiderítették, hogy melyik életkorban élvezik a legjobban az aktusokat a szerelmesek.   
A háziállat többet segíthet, mint az orvos

A háziállat többet segíthet, mint az orv...

Az köztudott, hogy a kis kedvencek pozitív hatással bírnak az emberi lélekre, de egy nemrégiben végzett kutatás szerint akár a terapeutát is helyettesítheti.   
Értik a babák a vidám zenét

Értik a babák a vidám zenét

Sokan nem is gondolnánk, de a csecsemők ugyanúgy értik az érzelmeket, mint a felnőttek. A vidám zenére, pedig rendkívül jól reagálnak.   
Robottá alakuló légdeszka segíthet a házban?

Robottá alakuló légdeszka segíthet a ház...

Sokaknak lehet már ismerős az ún. hoverboard vagy légdeszka – 2016-ban reneszánszát élte. Most a mesterséges intelligencia segítségével megszületett a hoverboar...
Mesterséges intelligencia: repülő autó mutatkozott be Genfben

Mesterséges intelligencia: repülő autó m...

Az önálló járművek jelenthetik az autógyártás következő nagy innovációját – A Genfi Motor Show-n olyan kocsi mutatkozott be, amelyek repülni is képes.
Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Pénzt akar exe Britney-től kicsalni

Nem elég Kevin Federline számára az a pénz, amelyet az énekesnő fizet neki havi szinten. Ez összesen húszezer dollár, azaz körülbelül ötmillió forint.   
Így készíts kávés testradírt!

Így készíts kávés testradírt!

Van, akit már a kávé illata kellemes hangulatba hoz. Ha ez velünk is így van, érdemes kipróbálnunk a kávéval készült testradírt, mégpedig saját kezűleg!
A robot fejlődésének lépcsői

A robot fejlődésének lépcsői

A mesterséges intelligencián belül a robotika kétségtelenül a legizgalmasabb, ám a legellentmondásosabb terület is. Abban mindenki egyetért, hogy a robotok alka...
< >