2017. 12. 04. - 12:30

Britney Spears-t nagyon dicséri a párja

Britney Spears-t nagyon dicséri a párja

A legszerencsésebb embernek érzi magát a Földön az énekesnő kedvese. Sam Asghari Britney Spears születésnapja alkalmából írt nagyon megható üzenetet a sztárnak.

Immár egy esztendeje egy párt alkot a most 36 esztendős Britney Spears és modell szerelme, Sam Asghari. 2016 végén az énekesnő Slumber Party című dalának klipforgatásán találkoztak, s azóta is töretlen a kapcsolatuk.

Britney Spears és Sam Asghari - dúl a szerelem

Britney Spears és Sam Asghari - dúl a szerelem

A 23 éves Sam szívhez szóló üzenetet írt Britneynek azon túl, hogy nyilván személyesen is felköszöntötte őt.

Instagram oldalának bejegyzésében az olvasható: „Boldog Születésnapot az én egyetlenemnek! Köszönöm, hogy olyan vagy, amilyen, köszönöm, hogy megmutattad, mit jelent az, hogy igazi nő és erős édesanya. S mindenekelőtt köszönöm, hogy az enyém vagy! Úgy gondolom, én vagyok a világ legszerencsésebb embere!”

Britneynek egyébként, akinek két kisfia született korábbi férjétől, a 12 éves Sean Preston és a 11 esztendős Jayden, már sztárok is kívántak boldog születésnapot, köztük Madonna.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Britney Spears férjhez ment?

Britney vagyonát még mindig ellenőrzi az apja

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.