2018. 09. 07. - 08:30

Burt Reynolds hirtelen halt meg

Burt Reynolds hirtelen halt meg

Váratlanul, 82 éves korában elhunyt a hollywoodi ikon – Burt Reynolds menedzsere megerősítette, hogy a színész szívprobléma miatt került kórházba, mielőtt meghalt.

Újabb hollywoodi híresség távozott az élők sorából: Burt Reynolds 82 évesen hunyt el június 6-án, a floridai Jupiter Medical Centerben. Menedzsere megerősítette a szomorú hírt.
 
Burt halála napján szívroham miatt került kórházba, családja mellette volt, amikor elhunyt. Azóta egyelőre nem adtak ki közleményt, de annyit tudni, hogy 6-án reggel érte a halál.
 
Burt Reynolds 82 évesen szívroham következtében halt meg
Burt Reynolds 82 évesen szívroham következtében halt meg
 
Burt Reynolds nevét az egész világ ismerte, Boogie Nights című filmjéért Oscar-díjat kapott, de híres volt a Smokey és a bandita, a Gyilkos túra (Deliverance), vagy az Ágyúgolyó futam című alkotása is.
 
Memoárjában egy alkalommal azt írta, tudja, hogy már öreg, de fiatalnak érzi magát. S amit semmit sem vehetnek el tőle: több mókában volt része, mint bárkinek.
Reynolds kétszer nősült meg, első felesége Judy Carne volt 1965-ig, a másodikkal, Loni Andersonnal egy kisfiút fogadtak örökbe. 1995-ben ért véget a házasságuk.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.