2009. 12. 18. - 05:00

Büszke vagyok Rékára – interjú Schobert Norbival

Büszke vagyok Rékára – interjú Schobert Norbival
Idén a hazai életmód szakma egyetlen és legmagasabb kitűntetésének,a Presenter of the Year ELITE kategóriájának díját Rubint Réka nyerte meg. Párja, Schobert Norbert is jelen volt a díjátadón, erről kérdeztük az ország legismertebb fitness guruját.

Norbi és Réka

Norbi és párja, Réka az ünnepélyes díjátadón


-Mint a tavalyi év Prezentere, mit gondol az idei versenyről?
-Sokkal erősebb felhozatal volt, mint tavaly, az is mutatja ezt, hogy idén volt először ELITE kategória. Azt gondolom, hogy Réka megérdemelten nyerte meg ezt a címet, mert tényleg sokat tesz mozgással az emberekért, az ország minden háztartásában – vagy hamis, vagy eredeti dvd-n – megjelenik és tornáznak vele. Erre teszi fel az életét, természetesen a családon kívül, a nevét pedig ma már mindenki ismeri. Nagyon jó volt látni az arcán a meghatódottságot, hiszen nagyon jót tesz az embereknek az erkölcsi elismerés.

Norbi és Réka

Norbi büszke Réka sikerére


- És persze a szakmai is, hiszen nem könnyű a helyzetük, úgy tudom…
- Sok támadás ér minket. Sajnos mindenhol keresztbe szeretnének tenni nekünk azok, akiknek nem érdekük, hogy egymillió cukorbetegnek adunk esélyegyenlőséget, és segítünk több millió fogyni vágyó embernek. Mi finomat és egészségeset juttatunk el az emberekhez, 2010. pedig mindenképpen az áttörés éve lesz, még ha nagy harcok árán is.

 Rubint Rékával, a 2009-es Presenter of the Year ELITE kategóriájának győztesé

Norbi és Réka együtt harcol az egészségért


- Sokéves áldozatos munkássága során számos díjat és elismerést szerzett már. Van-e még olyan, amelyet kitűzött mint célt maga elé, vagy nem a díjak motiválják?
- Abszolút nem a díjak motiválnak. Én egy életcélt tűztem ki magam elé, megállítani azt az elhízás járványt, amely Magyarországon és a világon is, amely hivatalosan naponta 240 embert öl meg, amely sokkal veszélyesebb, mint a H1N1 influenza vírus, mégsincs riadó! Meg szeretném állítani, hogy az embereket folyamatosan rejtett, finomított szénhidrátokkal tömjék és mesterségesen pumpálják fel az inzulin szintjüket és a fogyasztási éhségüket. Mindenképpen egy világra szóló Update egészség reformot fogok elindítani! Ha ezt közben elismerik, biztosan jól fog esni. De nekem a legnagyobb elismerést az jelenti, amikor minden nap, minden találkozón vagy az utcán odajönnek hozzám az emberek és megköszönik, hogy lefogyták a kilóikat, helyreállt a vérnyomásuk, a vércukruk, és ezzel együtt az önbizalmuk. Semmilyen díj nem ér fel azzal,  hogy a cukorbetegek szemében látom azt a hálás köszönetet, hogy tudnak miből választani, tudnak mit enni. Ez az én életcélom,küldenétem, és ez ugyanolyan fontos számomra, mint önmagam és a családom, sőt, lehet, hogy még fontosabb is!


MCOnet-Kovács Tünde

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.