2019. 06. 19. - 08:57

Cara Delevingne beismerte kapcsolatát

Cara Delevingne beismerte kapcsolatát

Egy év után erősítette meg a csinos modell és színésznő: valóban együtt jár Ashley Bensonnal. Sőt, azt is elmondta, hogy végre tudja, mi az igazi szerelem.

Már egy esztendeje egy párt alkot Cara Delevingne és Ashley Benson. A népszerű modell és színésznő mostanra beismerte kapcsolatát, sőt elmondta, hogy új párja mutatta meg neki, mi is a szerelem igazán.cara_1
 
A 26 éves sztár először beszélt arról: 29 esztendős színésznő kedvesével úgy döntöttek, felvállalják nyilvánosan szerelmüket, részben azért, mert 1 éve együtt vannak, másrészt mert szeretnék együtt ünnepelni a Pride-ot is – ami Amerikában éppen 50 éves: a homoszexuális közösség tagjai 1969 júniusában New Yorkban lázadtak fel a rendőri támadás ellen.
 
A TrevorLIVE Gálán Cara már utalt arra, hogy valaki igen fontos az életében, amikor megjegyezte: „Van itt egy igen különleges hölgy a teremben, akinek szintén köszönetet szeretnék mondani – Te tudod, kiről van szó”. Delevingne azt sem titkolta, hogy ez az ember segített neki szeretnie önmagát.
 
A színésznő egyébként 2 hónappal ezelőtt Instagram oldalán is beszámolt arról, hogy párjával „igaz szerelemben” él, de kritikát kapott egy követőtől, akivel szemben kifejezte sajnálatát, mondván, hogy aki ilyeneket ír, az nem boldog a saját életében és emiatt mélyen sajnálja őt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.