2021. 07. 12. - 08:20

Cara Delevingne elárult némi titkot a magánéletéről

Cara Delevingne elárult némi titkot a magánéletéről

A koronavírus miatti lezárások jelentették a legnagyobb próbatételt a kapcsolatában – ismerte be a közelmúltban Cara Delevingne, ám azt nem árulta el, miért szakított.

Továbbra sem teljesen egyértelmű, miért ért véget Cara Delevingne és Ashley Benson kapcsolata. A szép színésznő és modell nemrég elismerte, hogy a koronavírus-járvány miatti lezárások komoly próbatételt jelentettek a számukra, ám nem részletezte, mi vezetett valójában a szakításhoz. Cara Delevingne
 
A 28 esztendős Cara 2020 tavaszán vetett véget kapcsolatának a Hazug csajok társasága sztárjával, s azóta csak annyit mondott, hogy az elszigeteltség szerepet játszott románcuk tönkremenésében.
 
„Az volt a legkeményebb időszak. Egy ilyesmi vagy megerősít, vagy szétválaszt” – fogalmazott Cara Delevingne.
 
Abban nem biztos, jó vagy rossz volt-e éppen a járvány alatt küzdeni a szakítás miatti érzésekkel, de úgy érzi, nem volt más választása.
 
A színésznő megjegyezte: sokkal hosszabb időbe telt feldolgoznia a szakítást, mint gondolta, de úgy érzi, jobban megértette az igazi boldogság értelmét, mint valaha.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.