2020. 09. 16. - 08:55

Cardi B beadta a válókeresetet

Cardi B beadta a válókeresetet

Úgy tűnik, mégsem sikerült tartósan rendbehozniuk kapcsolatukat: Cardi B a hírek szerint hivatalosan is lezárná házasságát.

Cardi B benyújtotta a válókeresetet. A hírek szerint a népszerű rapper hölgy Fulton megye, Georgia felső bíróságára adta be a papírokat, saját és férje valódi - Belcalis Almanzar és Kiari Cephus – neve alatt. Cardi B, Offset és kislányuk, Kulture
 
Cardi B már korábban elindította a találgatásokat arra vonatkozóan, hogy lezárná a házasságát, amikor nemrég egy rejtélyes idézetet tett közzé közösségi oldalán.
 
„A szíve végül azt mondta neki, hagyja abba az ideje pazarlását. Itt az idő” – ennyi állt benne.
 
Cardi B és Offset művésznevű párja 2018-ban rövid időre már szakított – a rapper azzal vádolta Offsetet, hogy hűtlen volt hozzá s akkor úgy tűnt, nem fogja meggondolni magát, elhagyja a férjét.
 
Majd még ugyanabban az évben decemberben, Puerto Rico-ban ismét együtt látták őket. A 2019-es Grammy Díjátadón már kéz a kézben jelentek meg.
 
Offset és Cardi B egy közös kislányt nevelnek, a most 2 éves Kulture Kiari-t.
 
Úgy hírlik, az ő érdekében is próbálták meg helyrehozni kapcsolatukat. Offset akkoriban számos gesztust tett nyilvánosan is, hogy visszaszerezze a kedvesét.
 
Úgy tűnik azonban, tartósan mégsem működött a házasságuk.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.