2019. 02. 11. - 08:35

Cardi B és Offset újrakezdte

Cardi B és Offset újrakezdte

Némi gondolkodás után újrakezdte kapcsolatát Cardi B és Offset. A két rapper 2018 decemberében döntött úgy, hogy szakít, ám a jelek szerint nem bírták egymás nélkül.

Ismét együtt van Cardi B és Offset. A népszerű rappernő és kedvese azt tervezi, visszatér korábbi otthonába Atlantába, ahol együtt kezdték el életüket közös kislányukkal, a most 6 hónapos Kulture-el.Offset és Cardi B újrakezdte
 
Cardi B decemberben hűtlenséggel vádolta meg Offsetet. A TMZ információ szerint a rapper hölgy azután egyezett bele, hogy újrakezdi kapcsolatát a férfival, hogy Offset bizonyította elkötelezettségét kettejük iránt.
 
Offset párja kérésére a telefonszámát is megváltoztatta. Mostantól csak a neje és az üzleti partnerei tudhatják az elérhetőségét.
 
A pletykák, miszerint Cardi B és Offset újra összejött, akkor kezdtek terjedni, amikor a párost együtt látták Puerto Rico-ban 2019 január végén.
 
A rappernő nem akarta, hogy a férfi külön töltse az ünnepeket a lányától, ezért már a karácsonyfát is közösen ülték körül.
 
Offset számos nyilvános gesztussal jelezte egyébként, hogy vissza szeretné kapni Cardi B-t, sőt odáig elment, hogy a Rolling Loud fesztiválon fehér és piros rózsákból készült jel hirdette a fellépésén: „fogadj vissza, Cardi”.
 
Ekkoriban a sztár még elutasította őt, de a jelek szerint heteken belül meggondolta magát és újrakezdte a kapcsolatot gyermeke apjával.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.