2019. 01. 23. - 08:50

Cardi B kész az újrakezdésre párjával

Cardi B kész az újrakezdésre párjával

Szakítottak, ám a jelek szerint nem tartott sokáig a különlét: a tehetséges női rapper szeretne hazamenni kedveséhez, Offsethez, akivel egy közös gyermeket is nevelnek.

Cardi B szeretné újrakezdeni kapcsolatát Offsettel. Az énekesnő 2018 decemberében szakított párjával, akivel egy most 6 hónapos kislányuk is született.cardi_B_offset_1
 
A közelmúltban azonban már együtt lehetett látni őket, s a 26 esztendős sztár bevallotta, visszacsinálná a dolgokat, arra vágyik, hogy úgy éljenek, mint régen.
 
Cardi B megosztotta a FaceTime beszélgetésük egy részletét közösségi oldalán, ahol azt is leírja: „Szeretnék hazamenni.”
 
A női rapper beismerése nem sokkal azután érkezett, hogy híre ment: Offset is komoly erőfeszítéseket tesz, hogy pozitív irányban változzon.
 
Környezetükben egyébként arról pletykálnak, hogy december végén már Puerto Rico-ban nyaraltak együtt.
 
Egy bennfentes szerint az énekesnő semmiképp sem szerette volna, hogy kislányuk, Kulture az édesapja nélkül töltse a karácsonyt, a család tehát már akkor ismét összejött.
 
Arra azonban Cardi B még nincs készen érzelmileg, hogy a karikagyűrűjét is újra viselje.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.