2021. 06. 29. - 08:15

Cardi B második gyermekét várja

Cardi B második gyermekét várja

Férjével közös előadása során derült ki a rajongói számára, hogy a népszerű rapper hölgy ismét várandós. Cardi B már látványosan kismama.

Második gyermekét várja Cardi B. A sikeres rapper valósággal sokkolta a ténnyel rajongókat, hiszen eddig senki sem tudott a dologról. Offset és Cardi B
 
A 28 éves sztár a férje, Offset zenekarával, a Migosszal közösen lépett fel június 27-én, a BET Awards rendezvényen Los Angelesben.
 
Itt azonban már látványos volt, hogy Cardi-nak kismama pocakja van. A rapper ékszerekkel ékesített, testhez simuló ruhát viselt, melyen azonban volt egy kivágás a pocakja megmutatásához.
 
A Microsoft Színházban tartott eseményen a színésznő, Taraji P. Henson volt a házigazda, aki úgy kommentálta viccesen a látottakat: Cardi B és Offset „szó szerint életet adott nekünk”.
 
Cardi B – aki egyébként megkapta az az Év Videója elismerést a W.A.P. klipjéért a ceremónián - , ezt követően az Instagramon is megerősítette, hogy ismét kismama. A 29 éves Offset hozzáfűzte: „Jó az Isten”.
 
A sztárpárnak már van egy kislánya, a most 2 esztendős Kulture. Ezen kívül azonban Cardi B mostohamamája a férje korábbi kapcsolataiból született Jordannek (11), Kaleának (6) és Kodynak (6) is.
 
A rapper korábban, Kulture születése előtt szintén tévéműsorban fedte fel először a várandósságát.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.