2020. 09. 24. - 08:50

Cardi B: Nem egy másik gyermek az ok

Cardi B: Nem egy másik gyermek az ok

Határozottan tagadja a népszerű rapper hölgy, hogy a férjével azért hidegültek el egymástól, mert bejött a képbe egy másik nő – sőt egy másik gyermek is.

Mióta kiderült, hogy Cardi B beadja a válókeresetet – noha korábban valóban igyekeztek helyrehozni házasságukat Offset művésznevű párjával -, felröppentek a pletykák a válás miértjére vonatkozóan.Cardi_B_1
 
Különösen, hogy a rappernek és férjének egy közös kislánya is van, a most 2 éves Kulture.
 
Cardi B azonban határozottan tagadja azokat a híreszteléseket, miszerint egy másik gyermek miatt miatt válnak szét Offsettel és a férje teherbe ejtett volna egy nőt.
 
A sztárpár 3 éve él házasságban. Cardi B nemcsak a kitalált terhességgel kapcsolatban emelte fel hangját közösségi oldalán, hanem azt is megjegyezte, különösen olyan blogokon terjesztik vele kapcsolatban a butaságokat, akik „valamiféle gyűlöletet mutatnak iránta”.
 
Megjegyezte: akadt, amelyik azt állította, azért válik, hogy magára vonja a figyelmet. „Komolyan gondolja bárki, hogy ezért kifizetnék egy ügyvédnek 20 ezer dollárt?!” – tette fel a kérdést.
 
Cardi B egyébként azt is elmondta, hogy nagyon jól kijön Offset édesanyjával és sosem járatná le a fiát.
 
Korábbról mindössze annyit tudni, hogy egy alkalommal Cardi és Offset már szakított, utóbbi állítólagos hűtlensége miatt. A férfi annak idején nyilvánosan is bocsánatot kért párjától. Az azonban valóban kérdés, miért döntöttek végül amellett, hogy végleg feladják a házasságot.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.