2019. 06. 14. - 08:35

Cardi B: Soha többet műtétet

Cardi B: Soha többet műtétet

Csúnyán megjárta plasztikai beavatkozásaival a népszerű rapper. Cardi B nemrég bevallotta mindkét műtétjét, ám mostanra úgy gondolja, többet nem vállalna ilyet.

Soha többet nem szeretne plasztikai műtéten átesni Cardi B. A csinos rapper bevallása szerint azért választotta a zsírleszívás elvégeztetését is mellei plasztikáztatása mellett, mert nem tudott időt szakítani az edzésre kislánya, Kulture születése után.Cardi B lánya, Kulture
 
Mostanra azonban úgy érzi, inkább megoldja valahogy a sportolást, mert még egyszer nem feküdne kés alá.
 
A Bodak Yellow sláger 26 esztendős előadójának 2018 júliusában született gyermeke párjától, az Offset művésznevet viselő rappertől, aki 27 éves.
 
Cardi B-t egyébként többen meg is kritizálták műtétei miatt, mondván, rossz példát mutat a lányának. A sztár a tőle megszokott stílusban vágott vissza, jelezve, hogy azt csinál a testével, amit akar.
 
Hozzátette azonban, hogy neki nincs annyi szabadideje, mint másoknak, a szórakoztatóiparban dolgozni csaknem 24 órás munka, s mellette már családos is. „Szóval nem, nincs időm sportolásra is” – szögezte le a rapper.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.