2020. 11. 03. - 08:30

Cardi B visszavonta a válását

Cardi B visszavonta a válását

A jelek szerint mégsem válik a népszerű rapper hölgy. Cardi B visszavonta a válókeresetet, melyet férjével, az Offset művésznevű sztárral szemben nyújtott be.

Cardi B hivatalosan is visszavonta a válókeresetét. Úgy tűnik, meggondolta magát, s mégsem szeretné szögre akasztani házasságát Offsettel, akivel egy kislányt nevelnek közösen. A kis Kulture már 2 éves. cardiB_offset_01
 
Cardi B szeptemberben nyújtott be válókeresetet férjével szemben. A konkrét okokat nem tudni, csupán annyit, hogy a sztár állítása szerint Offset a múltban hűtlen volt hozzá.
 
A páros békülésével kapcsolatban már felröppentek hírek a közelmúltban, Offset ugyanis posztolt egy fotót a közösségi oldalára, melyen teljes egyetértésben üldögél a kislánya anyjával egy kanapén, s nem úgy néznek ki, mint akik csupán barátok.
 
Egy forrás szerint Offset és Cardi B utóbbi születésnapján jött össze újra, ahol egész éjjel együtt buliztak és szemlátomást jól érezték magukat. Semmiféle dráma nem volt, remek mulatságot sikerült összehozni a közeli
barátokkal, Cardi B pedig boldognak tűnt.
 
A jelek szerint ez az este is hozzájárulhatott, hogy meggondolta magát. Ráadásul Offset nyilvánosan szívhezszóló üzenetet küldött neki, melyben azt írta, ő és a kislányuk is nagyon büszke rá.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.