2011. 04. 01. - 09:08

Catherine Zeta-Jones aktképekkel lepett meg!

Catherine Zeta-Jones aktképekkel lepett meg!
Catherine Zeta-Jones nem az első harmincon túli sztár, aki bevállalt meztelen fotózást.
Catherine Zeta-JonesA negyvenedik születésnap igen emlékezetes marad majd Michael Douglas nejének. Olyan tettre szánta el magát, amire talán csak most érett meg az idő nála. Az amerikai Allure magazin májusi számában több fotón is anyaszült meztelenül látszott.

Az ő aktfotóival még nem találkozhattunk egyetlen férfimagazin oldalain sem, most először fog ruha nélkül mutatkozni a nagyközönség előtt Catherine Zeta-Jones. Az internetet már körbejárta egyik fotója, amelyen meztelenül hasal éppen, s elrejti minden titkos kis hajlatát a mohó férfitekintetek elől.

A látottak alapján egész biztos, hogy most teljesen elégedett a színésznő az alakjával, hiszen nem ok Catherine Zeta-Jones meztelenül pózolt.nélkül szánta el magát erre a merész lépésre. David Letterman műsorából azt is megtudhattuk, hogy mióta a családdal a Bermudákról New Yorkba költöztek, már le kellett mondania arról a csodás érzésről, hogy a saját kertjében meztelenül pihenjen, ami egyébként kedvenc időtöltéseinek egyike volt. Vajon mit szólt volna ehhez egy ügyes, jól látó szomszéd?

Catherine Zeta-Jones nem az első harmincon túli sztár, aki bevállalt egy ilyen meztelen fotózást. A kilencvenes évek híres topmodelljei sorban vetkőznek, például Sharon Stone, Kim Cattrall és Susan Sarandon. Catherina állítólag 1969-ben született, de sokan nem hiszik ezt, az a hír járja, hogy tíz évet visszaszámol. Jól teszi!
Catherine Zeta-Jones nem az első harmincon túli sztár, aki bevállalt egy ilyen meztelen fotózást.
Forrás: TV2

-gg-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.