2019. 01. 30. - 08:50

Celine Dion lefogyott - és tagadja, hogy kapcsolatban lenne

Celine Dion lefogyott - és tagadja, hogy kapcsolatban lenne

A csinos énekesnő jelenleg is egyedülálló – mindezt azután közölte, hogy felröppent a pletyka, mi van közte és Pepe Munoz között. Az is feltűnt többeknek, hogy Celine Dion lefogyott.

Nem vette szívére a kritikákat a tehetséges énekesnő: igaz ugyanis, hogy jelentősen lefogyott, s emiatt öltözködését is megváltoztatta – hogy jobban passzoljon az alakjához.celine_dion_1
 
Celine Dion kifejtette, nem érdekli, mit gondolnak a külsejéről mások, ő szexisebbnek érzi magát így, mint valaha. Szépnek, nőiesnek szereti érezni magát.
 
Felröppent a pletyka arról, hogy Celine Dion és Pepe Munoz között több van, mint barátság, noha a táncos számos helyre az énekesnővel tart, gyakran vannak együtt az elmúlt 2 esztendőben.
 
Celine állítja, hogy csupán nagyon jó barátok - ő most is egyedülálló. 
 
Az énekesnő 2016 januárjában veszítette el szeretett férjét, René Angelilt, aki rákban hunyt el 74 évesen. 1994 óta éltek együtt harmóniában.
 
A házaspár három fiúgyermeket nevelt, a legidősebb, René-Charles már 18 esztendős, az ikrek, Nelson és Eddie pedig 8 évesek.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.