2019. 04. 06. - 08:00

Celine Dion nem tudta, énekel-e még valaha

Celine Dion nem tudta, énekel-e még valaha

A népszerű énekesnő beismerte, nem tudta, visszatér-e az énekléshez valaha, miután imádott férjét, René Angelilt elveszítette.

Három évvel ezelőtt, 2016 januárjában hunyt el Celine Dion férje. René Angelil 73 éves volt és torokrák végzett vele. A csinos énekesnő a közelmúltban beszélt arról: fogalma sem volt, képes lesz-e visszatérni a színpadra azután, hogy René meghalt.Celine Dion
 
Celine-nek három gyermeke született párjától, aki nagyon sokat tett annak idején azért, hogy az énekesnőt felfedezték. Legidősebb fiuk, René-Charles 18 éves, az ikrek, Nelson és Eddy pedig 8 esztendősek.
 
Az 51 éves Celine beismerte, csupán az tartotta benne a lelket, hogy férje is azt szerette volna, énekeljen tovább, de nagy bátorságra volt szüksége ehhez. „Belső erő mindenkinek kell - hiszen valamennyien keresztülmegyünk kemény dolgokon. Nincs választásunk, meg kell küzdenünk ezekkel.”
 
Celine Dion éppenséggel Bátorság (Courage) címmel jelentet meg legközelebb albumot, 2019 folyamán, s világkörüli turnét is szervez annak bemutatására.
 
Celine 16 évvel ezelőtt, Nevadában kezdte karrierjét, s mint mondta, azóta rengeteg dolog történt vele. Nemcsak férjét veszítette el az utóbbi években, hanem az apját és a testvérét is – Nevada a második otthona, ezért keserédes lesz oda visszatérnie fellépése során.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.