2020. 08. 25. - 08:35

Celine Dionnak újra kellett építenie önmagát

Celine Dionnak újra kellett építenie önmagát

A sikeres énekesnő bevallotta: valósággal újra kellett építenie önmagát, miután férje, René Angélil 2016-ban elhunyt.

Celine Dionnak elölről kellett kezdenie mindent, már ami a magánéletét illeti. A népszerű énekesnő első és eddig egyetlen igazán komoly kapcsolata a férjével, René Angélillel volt, aki 2016 januárjában rákbetegségben elhunyt.
 
Celine őszintén beszélt arról, hogy Renével úgy éltek együtt, mintha egy személy lennének – elveszíteni a párját pedig olyan volt, mintha csupán az egyik fele lenne meg és így kellene tovább léteznie.
 
 
René halálával az énekesnő ráadásul egyedülálló anya lett, mivel férjével három gyermeket neveltek. A legidősebb, René-Charles 19 éves, az ikrek, Eddy és Nelson pedig most 9 esztendősek.
 
Új, Apple Music-klipjében, melyben 2019-es albumáról, a Courage-ról esett szó, az 52 éves sztár arról beszélt, nagyon kemény időszakon esett át.
 
„Felmerült bennem, tudom-e az életet tovább folytatni így…vagy azt mondom, harcos vagyok, anya vagyok, van erőm és megmutatom, hogy meg tudom csinálni” – fogalmazott Celine, aki végül úgy döntött, felépíti a „másik felét”.
 
Mostanra, mint mondta, megtalálta „függetlenségét” és 4 éve egyedül neveli a fiait. Ma már képes valóban jól érezni magát. Celine Dion egyébként nemcsak férjét, hanem bátyját és édesanyját is a közelmúltban veszítette el. „Nekem a zene gyógyító erő” – vallotta be az énekesnő.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.