2020. 10. 22. - 08:35

Channing Tatum újra szingli

Channing Tatum újra szingli

Volt kedvese, Jessie J megerősítette, hogy szakítottak Channing Tatummal. Meglehetősen hullámzó kapcsolatuk végére ő tett pontot.

Channing Tatum és Jessie J szakított. A Price Tag énekesnője maga erősítette meg a hírt, miszerint véget vetett a kapcsolatnak, melyben jellemzően hol együtt voltak, hol nem.jessie_j_1
 
Jessie J a napokban egy szemet gyönyörködtető videót posztolt magáról az Instagramon, melyből az is kiderült, hogy jelenleg egyedülállónak tartja magát.
 
Channing Tatummal 2018 óta voltak együtt, kapcsolatuk azonban meglehetősen hullámzó volt. A páros először akkor jelent meg nyilvánosan, amikor a sármos színész és korábbi felesége, Jenna Dewan pontot tett házassága végére.
 
Jessie J és Channing azonban több alkalommal is szakított, legutóbb 2020 áprilisában, majd az ősszel ismét egymásra találtak. Úgy tűnik, nem sok időre.
 
Egy bennfentes a The Sun lapnak azt mondta: Tatumnak Los Angelesben kell maradnia, hogy Jennától született, 7 éves lányával is sok időt tölthessen, s ez is bonyolította némileg az életüket.
 
Jessie J állítólag következő albumának egyik dalában nyíltan beszél kapcsolatáról, melynek címe Simply Be In Love.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.