2020. 09. 21. - 08:50

Charlize Theron öt éve nem randizott

Charlize Theron öt éve nem randizott

Nem érzi szükségét egy kapcsolatnak a csinos színésznő. Charlize Theron a napokban bevallotta, hogy 5 éve nem randevúzott senkivel komolyan.

Senkivel sem randevúzott komolyan évek óta Charlize Theron. A 45 esztendős színésznő a Drew Barrymore Show-ban árulta el, hogy bár volt néhány találkozón, egyik alkalommal sem alakult ki tartósabb kapcsolata.charlize_001
 
Korábban úgy fogalmazott: magával randevúzik.
 
Charlize elmesélte: a közelmúltban lányaival ült az autóban, amikor egyikük felvetette, hogy neki szüksége lenne egy szerelemre. Mire a színésznő azt felelte: „Tulajdonképpen nem. Most nagyon jól érzem magam a bőrömben.”
 
A lánya azonban hajthatatlan volt és mint a sztár mondta, sosem látta őt ilyennek. Talán ekkor döbbent rá, hogy máshogy is lehet élni.
 
Charlize Theron elárulta: nem érdekli jelenleg egy romantikus kapcsolat, s kritizálta a társadalmat, amiért azt sugallja, hogy erre mindenkinek szüksége van. „Nem érzem úgy, hogy lemaradnék valamiről. Majd az én időm is eljön” – fogalmazott a sztár.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.