2020. 01. 02. - 09:02

Chris Hemsworth egy időre eltűnik

Chris Hemsworth egy időre eltűnik

Szünetet tart a sármos színész: legalább fél esztendeig nem szeretne rivaldafénybe kerülni. Chris Hemsworth több időt töltene Ausztráliában a családjával.

Hat-nyolc hónapra visszavonulna Chris Hemsworth. A népszerű színész hosszabb időt töltene otthonában, az ausztráliai Byron Bay-ben, ahol a családja él.chris_hemsworth_elsa_1
 
A 36 esztendős sztár nemcsak nős, háromgyermekes apuka is: feleségével, Elsa Pataky-val egy 7 éves kislányt és egy 5 éves ikerpárt nevelnek, Indiát, Sashát és Tristan-t.
 
„Hazamegyek és valószínűleg csak otthon töltöm ezt az időt. Valószínűleg 6-8 hónapot” – mondta a sármos színész.
 
A Thor főhőse az ausztrál Sunrise reggeli műsorban hozzátette: sokáig gondolkodott, mi legyen a következő teendője, de rájött, hogy pihenésre van szüksége és hosszú otthonlétre.
 
Chris, aki Melbourne-ben született, feleségével 2015-ben költözött Los Angeles-ből Byron Bay-re. Korábban vallott arról: nagyon szeret ott élni, mert az emberek valóban becsülik őket és helyinek érzi magát. Ezt szerette volna biztosítani a gyermekeinek.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.