2020. 04. 27. - 08:30

Chris Pratt és párja első gyermekét várja?

Chris Pratt és párja első gyermekét várja?

Úgy hírlik, várandós Katherine Schwarzenegger. Érkezik Chris Pratt és felesége – Arnold Schwarzenegger lánya - első közös csemetéje.

A hírek szerint hamarosan újra apa lesz Chris Pratt. A népszerű színész 2019 júniusában vette feleségül Arnold Schwarzenegger lányát, Katherine-t, akivel azóta is töretlenül harmonikus a kapcsolata.chrispratt_katherinesch_1
 
S most a jelek szerint érkezik az első gyermekük. Az örömhírt a People magazinnak több forrás is megerősítette.
 
Mindez nemsokkal azután történt, hogy Chris Pratt kijelentette, Katherine Schwarzenegger „egy napon nagyon jó anya lesz”.
 
A 40 éves Pratt-nek már van egy fia korábbi nejétől, Anna Faris színésznőtől. A kis Jack most 7 esztendős, s a sztár szerint Katherine kitűnő pótmamája a gyermeknek.
 
A közelmúltban egyébként Arnold Schwarzenegger is említést tett arról, hogy nagy örömmel néz a jövőbe, várja, hogy nagypapa lehessen, de nem gyakorol nyomást a fiatalokra.
 
„Nem erőltetem, mert tudom, egy napon úgyis megtörténik. Ezt Chris és Katherine döntik el, de tény, hogy várom” – vallotta be a színészlegenda.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.