2019. 01. 18. - 09:00

Chris Pratt máris elvenné az új párját

Chris Pratt máris elvenné az új párját

Úgy hírlik, hamarosan oltár elé vezetné Katherine Schwarzeneggert a sármos színész. Chris Pratt és új kedvese, akivel az Anna Faristől való válást követően jött össze, csak nemrég jegyezte el egymást.

Chris Pratt és a párja, Katherine Schwarzenegger már az esküvőjét tervezi. Úgy tűnik, bár csak napokkal ezelőtt jegyezték el egymást, nem várnának sokat a hivatalos egybekeléssel.Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger
 
A népszerű színész és Arnold Schwarzenegger lánya 2019 januárjában tartotta meg az eljegyzést, s most a hírek szerint esküvői helyszínt keresnek – amely a legnagyobb valószínűséggel Kaliforniában lesz.
 
Egy bennfentes elárulta, hogy a tervezgetés komolyan elkezdődött és a páros egy kedvenc helyi borászattal is egyezkedik, amely Katherine számára különleges jelentőséggel bír – sok időt töltött itt fiatalabb korában.
 
Chris Pratt állítólag azt szeretné, hogy Katherine minden vágya teljesüljön  a nagy napon. Hagyományos esküvőre készülnek.
 
A sármos, 39 éves sztár egyébként nem olyan rég vált el.
 
Anna Faris színésznővel 8 évet töltöttek együtt és 2017-ben tettek pontot házasságuk végére. Egy közös kisfiút nevelnek együtt, Jacket, aki most 6 esztendős.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.