2011. 10. 08. - 09:44

Cicciolina elkapta Hajdú Pétert!

Cicciolina elkapta Hajdú Pétert!
Cicciolina meredek húzása a Frizbiben! De Hajdú Péter...mégis...

Cicciolina keményen beleadott mindent a Frizbiben!

A Frizbi ismét kitett magáért, hiszen Cicciolina aztán keményen megmutatta...Hajdú Péter vendége most az erotika koronázatlan királynője volt a Frizbi műsorában. S eljöttek azok a forró pillanatok is, amelyet Cicciolina ígért legutóbb, vagyis megmutatta a melleit tényleg a nézőközönségnek.

Nemcsak üres frázis volt tehát a nagy ígéret. Hajdú Péter segítsége is elkelt a mutatványhoz, aki egyetlen kemény mozdulattal tépte le szó szerint a melltartót a díváról mindenki szeme láttára.

A szőke szexdémon harmincöt évvel

Cicciolina keményen elkapta Hajdú Pétert!

ezelőtti dubai látogatása miatt kapott meghívást még, s nem csupán mesélt élményeiről, hanem egy kis ízelítőt is adott magából. Félmeztelenül felmászott az asztalra és megmutatta, milyen erotikus mozdulatokkal csábította el egykor a dubai sejkeket.

Nem lehet csodálkozni azon, hogy ők sem tudtak ellenállni, vagy talán nem is igazán akartak? Nem valószínű. Egy homlok puszi szintén elcsattan, de a finom jelzés volt a válasz rá, hiszen Hajdú Péternek igazán csinos felesége van, s két gyermeke. De nem lett gond a jelenetből. Sarka Kata megértő volt.

Forrás: TV2 Frizbi Hajdú Péterrel
-gg-


Cicciolina keményen beleadott mindent a Frizbiben!
videó forrása: TV2 Frizbi

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.