2014. 08. 15. - 08:55

Cipruson nyaralnak Hajdúék

Cipruson nyaralnak Hajdúék

Lassan egy hete a Földközi-tengernél pihen a Hajdú család. A közösségi oldalukon pedig szívesen osztanak meg fotókat arról, hogy milyen jól érzik magukat.

Az egész család útnak indult Ciprusra. Közel egy hete már, hogy a tengernél vannak és a gyerekek is nagyszerűen érzik magukat. Hajdúék minden évben elutaznak Ciprusra, illetve Balatonföldvárra. Az utóbbi hely azért fontos számukra, mert ott nőttek fel és ismerkedtek meg egymással. Ráadásul a két gyerek is egyre jobban szereti a Balatonnál eltöltött időt és Ciprust is, ami már lassan 10 éve minden nyáron az úti cél.

 

Hajdú Péter, Sarka Kata és kislányuk

Minden évben elutaznak Ciprusra

 

Katáról köztudott, hogy nagyon egészségtudatos életmódot folytat és erre a nyaralás során is próbál oda figyelni. Gyönyörű alakja van így nem csoda, ha gyakran férfiak rajongják körül. Hajdú Péter feleségét azonban mindez hidegen hagyja, hiszen ő még a mai napig szerelmes férjébe.

 

Péter és Kata

Kata és Péter között a mai napig dúl a szerelem

 

Kata a Borsonline-nak számolt be külföldről, a nyaralás élményeiről: - Itt mindig nyugi van, ilyenkorra a munka nagy részét letudtuk, már csak a szeptemberi sörfesztivál van hátra. Bár otthon is szoktunk romantikázni, itt mégis meghittebb. Esténként elmegyünk vacsorázni, nagyokat sétálunk a tengerparton. Még heteket tudnék eltölteni ezen a csodás helyen – nyilatkozta.

 

 

képforrás:facebook.com

 

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.