2010. 11. 09. - 05:29

Csábi Bettina a szépségversenyen!

Csábi Bettina a szépségversenyen!
Az Alpok-Adria & Tolna Megye Szépe szépségversenyen zsűrizett Csábi Bettina számos híresség mellett.

Az Alpok-Adria & Tolna Megye Szépe szépségversenyen zsűrizett Csábi Bettina.

Hogyan kerültél kapcsolatba a szépségversennyel?
A szervezők kerestek meg, és ha már így adódott, ki is használtuk a lehetőséget, és bekapcsolódtunk a verseny támogatásába. A helyi álomdiéta partneremmel, a Dolce Vitával adtunk állófogadást a jelenlévőknek, illetve Dream-Beauty kozmetikai ajándékcsomagot kaptak a legszebbek.

A versenyzőkről mi a véleményed?
Ezt a szépségversenyt az esélyegyenlőség nevében szervezték, és ez már kuriózumot jelentett. Erős mezőny gyűlt össze, néhány kivételtől eltekintve gyönyörűek voltak a lányok. A többi zsűritaggal együtt sajnos azonban meg kellett állapítanunk, hogy nagyon szükségük lenne legalább heti 2 alkalommal végzett alakformáló gyakorlatokra még a legvékonyabbaknak is. A

A végső eredménnyel egyetértettem, bár véleményem szerint egy lánynak ott lett volna a helye az elsők között. Magán a szépségversenyen ő énekelt is kétszer, és neki erős kisugárzása volt, sajnáltam, hogy kiesett. De összességében véve jó kikapcsolódást jelentett a verseny, mert az elmúlt időszakban nagyon felgyülemlett a munka nálunk.
-gg-Csábi Bettina az Alpok-Adria & Tolna Megye Szépe szépségversenyen zsűrizett.

Csábi Bettina az Alpok-Adria & Tolna Megye Szépe szépségversenyen zsűrizett.


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.