2010. 11. 21. - 05:29

Csábi Bettina és a rövid haj!

Csábi Bettina és a rövid haj!
Lilu, az RTL Klub műsorvezetője, Ördög Nóra, Tóth Gabi - ők belevágtak alaposan!

Csábi Bettina

A rövid haj nem áll jól mindenkinek, kiemel minden apró részletet, azt is, amit esetleg inkább eltüntetnénk a világ szeme elől. Mégis egyre többen válnak meg hosszú tincseiktől.

Lilu, az RTL Klub műsorvezetője, Ördög Nóra, nem is szólva Tóth Gabi átalakulásáról, aki szintén extrém rövidre váltott. Persze minden ilyen vállalkozás rizikós, hisz „visszacsinálni" nem lehet.

Csábi Bettinát már 10 év óta hosszú hajjal ismerjük, a bokszmeccsekre fonott hajával divatot is teremtett. Most ő is rövidre vágatta haját.

- Én hosszúhaj-párti vagyok, de a férjem szerint a rövid jobban áll nekem, még az esküvőn is rövid volt a hajam. Úgy döntöttem, ideje megújulni külsőleg, és most készen is álltam lelkileg a változásra.

Egy nőnek a derékig érő hajból rövidre váltani hosszú hezitálás eredménye. A férjemnek tetszik, kényelmesebb is a rövid haj, így örülök, hogy búcsút intettem a hosszú tincseknek. - mesélte Bettina.
-gg-

Csábi Bettina esküvői fotója!

Csábi Bettina esküvői fotója!


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.