2020. 08. 10. - 08:30

Családi kirándulás billentette ki Kim Kardashianéket

Családi kirándulás billentette ki Kim Kardashianéket

Boldogabbnak tűnik Kanye West és Kim Kardashian, mióta közös kirándulást tett a gyerekekkel. A híres páros az utóbbi hetekben meglehetősen durván összekülönbözött.

Sokkal boldogabbnak tűnik Kim Kardashian és Kanye West, miután négy gyermekükkel közösen ellátogattak a Dominikai Köztársaságba.Kim Kardashian a lányaival
 
A 39 éves reality-sztár és 43 esztendős rapper férje egy hosszú hétvégés vakációra ment, miután meglehetősen kellemetlen időszak zajlott le a házasságukban. Kanye ugyanis nyilvánosan megjegyezte, hogy egy alkalommal el akart válni Kimtől, s a barna szépség ezt nem tudta megbocsátani neki.
 
Egy bennfentes a People magazinnak azt mondta: a sztárpár nagyon jól érezte magát a közös kikapcsolódáson, a következő napokat pedig Coloradóban töltik. Kanye és Kim egyaránt boldogabbnak tűnik.
 
Kim Kardashian a vitájukat követően személyesen utazott a család Wyomingi birtokára, hogy beszéljen a férjével. Úgy hírlik, itt született meg a vakáció ötlete.
 
A sztárpárnak négy csemetéje van, North 7-, Saint 4-, Chicago 2 éves, míg a legkisebb, Psalm 15 hónapos.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.