2021. 10. 06. - 08:30

Csillagot kap Daniel Craig

Csillagot kap Daniel Craig

Hamarosan a James Bond-sztár is megkapja saját csillagát a hollywoodi hírességek sétányán. Daniel Craig öt Bond-filmben alakította a főhőst.

Megtiszteltetés érte a James Bond-sztár Daniel Craig-et: csillagot kap a hollywoodi Walk of Fame-en, azaz a hírességek sétányán. Daniel Craig
 
Az 53 esztendős színészt ily módon is elismerik az összesen öt Bond-filmben nyújtott alakításáért - éveken át játszotta a 007-es ügynök szerepét.
 
A sorozat legutóbbi része a No Time to Die, mely csak a napokban kerül a mozikba Amerikában.
 
„Daniel Craig igazi brit kulturális ikon, akárcsak James Bond, akit öt 007-es filmben alakított. Örömünkre szolgál, hogy Walk of Fame-csillagát elhelyezhetjük a sétányon, ráadásul egy másik híres színész mellé, aki szintén James Bondot alakította – ő Roger Moore. A rajongók el lesznek ragadtatva, ha látják, hogy a csillagok a megfelelő helyre kerültek a 7007 Hollywood Boulevardon” – fogalmazott Ana Martinez, a Hollywood Walk of Fame producere.
 
Daniel Craig csillaga pontosan a többi Bond-színész mellett helyezkedik majd el, akik korábban megkapták az elismerést - köztük David Niven, Pierce Brosnan és Roger Moore.
 
Craig ceremóniájára 2021. október 6-án kerül sor, mindössze két nappal a No Time to Die észak-amerikai premierje előtt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.