2017. 11. 13. - 12:30

Csúnyán megsérült Carrie Underwood

Csúnyán megsérült Carrie Underwood

Baleset érte a csinos énekesnőt – Otthonában esett el Carrie Underwood, s a több látványos sérülés mellett sajnos eltörte a csuklóját is. Jelenleg férje segíti a lábadozásban.

Csúnya véget ért Carrie Underwood otthoni balesete: az énekesnő nem közölt részleteket arról, miként történt a dolog, de egy durva esés következtében következtében eltörte a csuklóját.

Carrie Underwoodot a férje, Mike Fisher segíti a gyógyulásban

Carrie Underwoodot a férje, Mike Fisher segíti a gyógyulásban

A szemrevaló szőke sztár november 10-án este, otthona kertjében szenvedett balesetet, s bár sérülése nem volt életveszélyes, kórházba kellett vinni. Több helyen is csúnyán megütötte magát, de csak a csuklója tört el. Carrie szóvivője azonban közölte, hogy emellett azonban a sztár testén több vágás és horzsolás is keletkezett az esés miatt.

Jelenleg otthon lábadozik, férje, Mike Fisher mindenben segít neki. Felépülése némi időt fog igénybe venni. Carrie Underwood a balesetet követően közösségi oldalán köszönte meg mindenkinek a jókívánságokat.

Nashville-i koncertjét, mely az esés harmadnapján lett volna, le kellett mondania.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Ki hinné, hol ismerte meg a férjét Carrie Underwood

Nem egyszerű Carrie Underwood élete!

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.