2020. 10. 13. - 08:26

Csúnyán összeveszett Kendall és Kylie Jenner

Csúnyán összeveszett Kendall és Kylie Jenner

A testvérpár olyan komolyan összevitatkozott a közelmúltban, hogy Kendall Jenner azt vágta Kylie fejéhez: többé nem akar vele beszélni.

Nemcsak kiabálás zajlott, fizikai harcba is keveredett egymással Kylie Jenner és testvére, Kendall Jenner. A Kardashian-showban is bemutatott – korábban leforgatott - epizódból kiderült, hogy a két lány megfogadta: többé szóba sem állnak.Kendall Jenner fogadkozott
 
Kendall és Kylie egy Palm Springs-i családi kiruccanás alkalmával veszett össze, olyannyira, hogy féltestvérük,
Kim Kardashian West a biztonságiakat hívta.
 
A 24 esztendős Kendall Jenner először azért borult ki a húgára, mert Kylie „ellopta” egy ruháját, miközben a família azt tervezte, megtekintenek egy show-t. A dolgok azonban az autóút során eldurvultak.
 
A család többi tagja a telefonon keresztül hallotta, ahogy Kylie és Kendall kiabál egymással, ezért Kim Kardashian, aki testvéreivel, Khloe-val, Kourtney-vel és édesanyjukkal, Kris Jennerrel utazott egy másik kocsiban, utasította a sofőrt, hogy forduljon meg.
 
Mikor megtalálták fiatalabb húgaikat, Kim nézett be az autóba először. Kendall fogadkozott: „Soha többé nem beszélek Kylie-val.”
 
Kris Jenner döntött úgy, hogy vakációt szervez, éppen azért, mert meg akart győződni róla, hogy mindegyik lánya jól kijön egymással az utóbbi időben.
 
A dolog azonban csúfos kudarcot vallott. Kylie Jenner meglepetésszerűen jelent meg, Kris kedvese, Corey Gamble pedig – aki Kendall-hoz nem áll közel – ódákat zengett róla, milyen jó, hogy Kylie is ott van, éreztetve, hogy nélküle nem lenne ugyanolyan az egész.
 
Kylie Jenner pedig nyilvánosan azt mondta, kedveli Corey-t, csodás embernek tartja, aki csodálatosan bánik az édesanyjával, Krisszel. Őt magát is segítette az életben való eligazodásban.
 
Nem tudni, ez tette-e fel a pontot az i-re Kendall Jennernél, de valószínűsíthető.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.